Spoed eisende hulp: 070 - 32 53 935

Kunstgebitten

Kunstgebitten

Voor het aanmeten van een kunstgebit hebben wij een prothese technieker in huis. Samen met de tandarts bekijkt hij wat voor u de beste oplossing is en hoe u zo snel mogelijk geholpen bent met zo min mogelijk ongemak.

Volledige prothese

Een volledige prothese is een kunststof voorziening met tanden ter vervanging van uw eigen gebit. Het is een esthetisch fraaie oplossing, maar de meeste mensen moeten er wel aan wennen. Het blijft een noodoplossing en niet te vergelijken met uw eigen tanden.
De technieker meet de prothese aan en maakt hem ook zelf. Hierdoor kunt u uw wensen goed rechtstreeks met hem bespreken. Denkt u aan de vorm, stand en kleur van de tanden.
De volledige prothese wordt voor 75% uit de basisverzekering vergoedt. Reparaties en opvullen voor 100%. Wij handelen dit rechtstreeks af met uw zorgverzekering.

Partiele prothese

Deze is vergelijkbaar met de volledige prothese, maar in dit geval staan er nog eigen tanden en kiezen in uw mond. De prothese valt er dan als een puzzelstukje tussen. Helaas bestaat er geen vergoeding uit de basisverzekering voor deze voorziening.

Frame prothese

Deze is te vergelijken met de partiele prothese met het verschil dat er een metalen frame is dat om bestaande tanden heenvalt met haakjes. Hierdoor heeft deze prothese meer houvast en bedekt het minder van het gehemelte. Het metaal is in sommige gevallen wel zichtbaar.

Klik prothese

Dit is een volledige prothese onder en of boven waarbij de houvast verbeterd wordt met verankering aan implantaten. Dit kan een oplossing zijn voor mensen met een extreem geslonken kaak. Wel moeten er dan eerst implantaten geplaatst kunnen worden.

Afspraak maken? Neem direct contact op 070 – 32 53 935

Openingstijden

Onze praktijk is geopend op:
maandag van 08.00 tot 19.00 uur
dinsdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
woensdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
donderdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
vrijdag van 08:00 uur tot 14:00 uur

 

Contact

Tandartspraktijk Blok
Ouverturestraat 12
2553 VP, Den Haag

070 – 32 53 935
info@tandartsparktijkblok.nl