Spoed eisende hulp: 070 - 32 53 935

Betaalinformatie

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

Betalen en Infomedics

In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Digitale facturatie

Wilt u uw rekening digitaal ontvangen, geef dan uw emailadres en mobiele telefoonnummer door aan ons. U ontvangt de digitale rekening dan op het emailadres dat bij ons bekend is. Na het uitvoeren van de extra controle (via sms-verificatie) kunt u uw rekening downloaden en direct betalen.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via www.infomedics.nl/hulp-vragen of bel 036-2031900

 

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via www.infomedics.nl/hulp-vragen of bel 036-2031900

Afspraak maken? Neem direct contact op 070 – 32 53 935

Over Tandartspraktijk Blok

Wij zijn een allround tandartspraktijk van drie praktiserende tandartsen. Bijna iedereen werkt part time, dus let u op de werktijden als u bij een van ons wilt afspreken. Wij willen graag transparant zijn Zorg op maat leveren De prijs-kwaliteit verhouding bewaken Vernieuwend werken. Wij zijn een echte preventiepraktijk. Voorkomen van problemen, met name tandvleesproblemen, staat bij ons hoog in het vaandel. Ook hebben wij een uitgebreid jeugdprogramma om gaatjes te voorkomen en kinderen spelenderwijs met de tandarts kennis te laten maken.

Openingstijden

Onze praktijk is geopend op:
maandag van 08.00 tot 19.00 uur
dinsdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
woensdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
donderdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur

Contact

Tandartspraktijk Blok
Ouverturestraat 12
2553 VP, Den Haag

070 – 32 53 935
info@tandartspraktijkblok.nl