Spoed eisende hulp: 070 - 32 53 935

Behandelingen

Preventie

Om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen is het belangrijk om regelmatig tandsteen te laten verwijderen en te laten polijsten. Tevens krijgt u voorlichting over de manier waarop u zelf het best uw mond kunt reinigen en ook over de invloed van voeding op uw tanden en kiezen.

Rontgenfoto’s

Rontgenfoto’s nemen wij regelmatig om gaatjes, botverlies en andere problemen in een vroeg stadium te kunnen ontdekken. Dankzij onze volledige digitale rontgenapparatuur is de hoeveelheid straling minimaal en veel minder dan vroeger.

Vullingen

Gaatjes vullen wij alleen maar met witte vulmaterialen (composiet en glasionomeer). U kunt eventueel uw zilveren vullingen laten vervangen door witte.

Kronen, bruggen en implantaten

Als een tand of kies voor een groot gedeelte verloren is, is het vaak verstandig om een kroon te plaatsen om verdere schade te voorkomen. Een ontbrekende kies of tand kan vervangen worden door een brug of implantaat.

Zenuwbehandelingen

Als u een zenuwontsteking heeft is een zenuwbehandeling of het trekken van de tand of kies de enige oplossing om van de pijn af te komen. Uiteraard wordt de behandeling volledig verdoofd.

Tandvleesbehandelingen (parodontitis)

In een vergevorderd stadium van chronische tandvleesontstekingen kan het bot aangetast worden. Op termijn gaan de tanden en kiezen loszitten en kunnen verloren gaan. U voelt hier doorgaans niets van. Het zo vroeg mogelijk opsporen en behandelen van deze problemen zijn essentieel voor het behoud van het gebit op lange termijn.

Afspraak maken? Neem direct contact op 070 – 32 53 935

Openingstijden

Onze praktijk is geopend op:
maandag van 08.00 tot 19.00 uur
dinsdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
woensdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
donderdag van 08.00 uur tot 17.00 uur
vrijdag van 08:00 tot 14:00 uur

Contact

Tandartspraktijk Blok
Ouverturestraat 12
2553 VP, Den Haag

070 – 32 53 935
info@tandartspraktijkblok.nl